Школа має талант!

2018-04-06

/Files/images/Школа має талант.png

Талановиті учні - натхнення для вчителя. Наш навчальний заклад багатий талантами. 5 квітня 2018 року школа урочисто й гордо промовила: "Школа має талант!", провівши загальношкільне талант-шоу.

Розпочався цей День талантів спільною виставкою виробів учителів та учнів школи. Яких лише видів мистецтва, стилів і технік не було: вишивка бісером, вишивка хрестиком, об'ємні вироби та картини з бісеру, живопис, графіка, ліпка з пластиліну, сувеніри з текстилю та інших матеріалів, вирізьблені з дерева скриньки.

Талант-шоу проходило в 3 етапи відповідно до вікових категорій: 1-4 класи, 5-7 класи, 8-11 класи. Всього в концерті взяли участь 78 учнів. Були індивідуальні виступи та ансамблі. Всі глядачі переконалися в розмаїтті захоплень та здібностей дітей. Хореографічні номери були представлені різними напрямами: від східних танців до хіп-хопу та шафлу. Звучали пісні українською, англійською та російською мовами від дитячих до глибоко філософських. Музично-виконавський напрям був представлений грою на фортепіано, сопілці, трубі та гітарі. Декламувалися авторські вірші та поезія класиків. Майтсерність у театральному мистецтві учні представляли у монологах та сценах з кінофільмів. Цікавими були номери бойових мистецтв, у яких наші учні мають багато здобутків. Особливе захоплення викликав показовий виступ з панкратіону. Родзинкою свята став відеозапис циркового номеру учениць 9-Б класу "Петлі. Повітряна гімнастика". В кінці шоу прозвучали авторські пісні заступника директора з навчально-виховної роботи Гутнєвої С.В. у її виконанні та вчителя музичного мистецтва Долусової О.М.

Всі учні були нагороджені грамотами у своїй номінації. Надзвичайно тепла, затишна й позитивна атмосфера панувала в залі. Сподіваємося, що це свято стане традиційним у стінах нашого закладу, адже кожна людина - талановита!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Гутнєва С.В.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi